sâmbătă, 19 aprilie 2014

RENASTEREA IN LUMINA



Maine,parintii nostrii ,fratii nostrii ,prietenii nostrii sarbatoresc renasterea Mantuitorului din moarte.Noi cei pentru care IISUS nu a fost niciodata mort ci ascuns in adancul inimii noastre ce anume vom sarbatori?Tot o renastere,dar de data aceasta a fiintei pline de maretie care a venit sa aduca lumina Creatorului in inima omenirii.Noi suntem renasterea noi suntem lumina ,noi suntem copiii noii lumi. Maine,cand ceilalti vor sarbatori doar un simbol uitat in care nici ei nu mai cred,noi sa luminam din adancul sufletului nostru in toata maretia si splendoarea,lumina vesnica a focului lui Dumnezeu!   
Sa fim UNUL,intru LUMINA,intru IUBIRE,intru ADEVAR!!

4 comentarii:

  1. Dratzo ! inima si sufletul vibreaza la linistea cugetarilor profunde ale Adevarului.Frumos in inima ''SUNTEM UNUL'' .Indiferent de ce fac ceilalti ai nostri dragi ,normal ca noi tinem Lumina Sus cea spre Adevar . Avem dragostea universului ,magia rabdari inzestrati suntem cu ea.Suntem puternici peste masura si victoria e a LUMINII ,normal !!!!!!!!!!! Crede in bunatate ,iertare si dragoste .Creator este IUBIRE .Si asa este.Multumesc ,Lya. Ma bucur ca ii ai si pe Samuel . Aici este baiatul meu.Cu drag,Quadra. Selamat Gajun ! Selamat Ja !

    RăspundețiȘtergere
  2. Corina,ma bucur ca ai citit ce am scris...va veni ozi cand toti vom scrie ,vom vorbi,sau vom striga de pe acoperisuri lucrurile acestea.Nu am inteles ce e cu Samuel,persoana il foloseste doar ca pseudonim..daca vrei sa dai detalii la mine pe email,ca m-ai facut curioasa...o zi minunata,Quadra!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cat de mult MA BUCUR.ACEST ARTICOL L-AI SCRIS TOCMAI DE ZIUA MEA. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Un ''la multi ani''calduros chiar si mai tarziu,ca urarile sunt bune oricand.Sa ai o viata plina de iubire si lumina!

    RăspundețiȘtergere